Příbramáci víte komu platíte za vodu? Projekt - Pravda o vodě!

31. 5. 2017

Dobrý den vážení čtenáři, 

bohužel stejně jako vše v této zemi, tak i česká voda byla prodána. Ano voda, která pro nás znamená život, kterou potřebujeme, tak pro nás není samozřejmostí bohužel. Vodu v okrese Příbram, stejně jako v mnoha okresech v naší krásné české vlasti, vlastní Veolia a.s. - Francouzská společnost a veškeré zisky z této pro život nutné komodity, tečou do zahraničí. Ovšem aby to nebylo málo, tak Veolia - velmi chytře - vlastní pouze vodu jakožto medium, ale infrastruktura patří obcím a městům, které jejich opravy musí hradit ze svého. Však si vzpomeňte, pokud ve vaší obci dělali, dělají, či budou dělat kanalizace a nové vodovodní řády. Kdo to platí? Kolik vám na to přispěla Veolia? Všechny tyto drahé stavby, či rekonstrukce jsou dotovány obcemi a dotacemi z EU, kde musíme doslova žebrat. 

Není ovšem vše ztraceno. Zaujal mne projekt - Pravda o vodě. Autor projektu pan Ing. Radek Novotný již roky bojuje za to, aby se voda vrátila zpět do rukou měst a obcí. Pan Ing. Novotný je opravdu český lev našeho národa a nesmlouvavě si jde za svým cílem již několik let. Jeho snažení má úspěchy. Proběhly soudy, proběhly články v novinách, reportáže v TV. To vše jeho zásluhou!

Soudy vydali zajímavá soudní rozhodnutí. Zajímavá pro nás - čechy. Nikoliv pro vychytralého kapitalistu, který se chová jako Trautenberg v Krkonosškých pohádkách, jež vodu prodával a který chce nám diktovat sprosté ceny a pokud nezaplatíme, tak budeme prostě bez vody - bez života.

Moje otázka zní: Kdy se Příbram přidá a zbaví se VELOIE?

Pokud byste chtěli vědět více o projektu Pravda o vodě, tak níže uvádíme nejdůležitější odkazy. Dočtete se tam vše potřebné a hlavně i to, jak se přidat k boji proti nestoudnému obohacování na naší vodě cizinci. Nebuďme ovce a pojďme pomoci dobré věci, která pomůže všem lidem. Podpořme pana Novotného, jehož snažení nese v mnoha okresech své ovoce a lidé tam mají levnější vodu a lepší vodovodní infrastrukturu. Vždyť jak soudy ukázali, tak některé prodeje např. VAKu Zlín byly protizákonné! 

Odkazy:

Projekt Pravda o vodě

Projekt Pravda o vodě na Facebooku

Článek o Příbrami a ceně vody... zde si potvrdíte do je napsané výše...

Autor: 
Admin