K zamyšlení...

19. 7. 2017

V dnešní době se objevují díky školní propagandě a propagandě osob, či politických stran - co mají jiné zájmy než národní a lidsky rovnoprávní, názory velmi negativní ve směru ke KSČM a minulosti. Nuže pro tyto a jiné, kteří třeba podlehli těmto lživým snahám o poškození KSČM a socialismu máme pár faktů, jež jistě naši pomlouvači zapomněli zmínit. Tedy ať již věříte v komunismus nebo ne, zkrátka pro TY co nevidí skutečný vývoj naší země od roku 1989, připomínáme že náš národ byl jediný na světě o této velikosti, který před rokem 1989 dokázal vyvíjet a vyrábět:

  1. trysková letadla
  2. dopravní letadla
  3. atomové reaktory
  4. lokomotivy
  5. trolejbusy
  6. autobusy
  7. traktory
  8. radary
  9. motocykly
  10. osobní automobily
  11. špičkové zbraně
  12. tkalcovské stavy
  13. zemědělské stroje
  14. turbíny
  15. nákladní automobily
  16. námořní lodě
  17. tanky
  18. špičkové sklářské a porcelánové výrobky
  19. podílet se na výzkumu vesmíru
  20. vyrábět kvalitní ocel a hutní výrobky
  21. vyvážet do celého světa

Ano byli jsme národem, který by byl naprosto soběstačný v zemědělské a potravinářské výrobě, bez jediné koruny dluhu, naopak se značnými pohledávkami v zahraničí... atd., atd. 

Dnes nevyvíjíme a nevyrábíme NIC. Jsme pouze montovna automobilů. Nepatří nám v naší zemičce ani rezavý hřebík ve zdi, natož uhlí pod zemí nebo voda. BYLI JSME VELMI SCHOPNÝ NÁROD, to však někdo nechce slyšet a stále se nás obyčejné lidi jen snaží přesvědčit. O potřebě provázanosti s "vyspělým Západem", který si nás ochočil jako levnou pracovní sílu a odbytiště pro jejich "šunto-produkty"!!!