VOLBY DO POSLANECKÉ SNĚMOVNY PARLAMENTU ČR 2017 ve dnech 20. a 21. října 2017

4. 10. 2017

Vážení spoluobčané,

končí volební období poslanecké sněmovny a my, oprávnění voliči, jsme před rozhodnutím, koho ve volbách podpořit, aby spravedlivě zastupoval naše zájmy v tomto důležitém orgánu.

Budeme velice rádi, když podpoříte kandidáty za KSČM. Důvodů, proč dát svůj hlas právě této straně, je mnoho. KSČM je stranou, která si váží pracovitých, obětavých a poctivých lidí, není stranou zkorumpovanou. Snaží se ve sněmovně prosazovat zákony pro obyčejné lidi a k tomu právě potřebuje odpovídající sílu, kterou jí můžete dát Vy svými hlasy. KSČM stále tvrdě vystupuje proti církevním restitucím, kterými jsou okrádáni všichni občané. Snaží se prosadit přijetí zákona o prokazování nabytí velkých majetkůi zákona o podstatnějším zdanění vysokých výdělků. To vše by mělo přinést finanční prostředky pro stálý nárůst minimální mzdy a především důchodů. Většina (z více než dvou miliónů důchodců)

si moc dobře nežije. KSČM chce , aby se důchody zvyšovaly podstatně více než doposud – z toho návrh na růst důchodů nejen o procenta inflace, ale i o 50% nárůstu průměrné mzdy. KSČM jednotně odhlasovala úpravu rozpočtového určení daní a tím navýšení ročních příjmů obcí ze státního rozpočtu. Obce jsou ony suběkty, které jsou občanům nejblíž, suběkty na kterých hodně záleží, jaké bude žití jejich obyvatel. KSČM zásadně odmítá kvóty pro přijetí afrických a asijských utečenců stanovené Bruselem. Strana je přesvědčena, že česká společnost už v tomto směru vykonala mnoho, když poskytla své prostředí tisícům lidí, především z Vietnamu a Ukrajiny. KSČM tvrdě vystupuje proti účasti naší republiky ve stále provokujícím vojenskému paktu NATO, nesouhlasí ani se setrváním v molochu, jakým je Evropská unie. 

Autor: 
Ing. Josef Vondrášek