Jak se k celé současné válko-ekonomické situaci staví Kateřina Konečná?

20. 5. 2022

V následujícím videu se podívejte vážení čtenáři, jak naše Kateřina Konečná velmi odvážně atakovala vládu jménem svým a jménem KSČM v souvislosti s dnešní ekonomickou a válečnou situací. Může se zdát, že - ostatně jako obvykle - to nebude mít valný efekt stran změny způsobu uvažovaní ve vládě, či dokonce stran nějakých pozitivních změn vůči nám občanům. Vláda na nás, obyčejné lidi - byť je na nás závislá - s prominutím kašle. Pro ně jsou důležité pouze jejich osobní interesy, ať už hmotné (majetkové), či nehmotné (např. zviditelnění se, zvyšování si vlastního EGA - Já jsem poslanec, jsem nadčlověk, kdo je víc). Efekt to ovšem pro lidi má. Pro obyčejné lidi, pro pracující, pro penzisty, studenty. A sice takový, že všichni jednak snad konečně pochopí, co naše vláda NEDĚLÁ pro občany a co dělají ostatní země, a za druhé, o co jde nám komunistům, tedy lidem, smýšlejícím sociálně. Lidem, kterým jde o lidi a o to, jak se lidé mají, jak žijí, z čeho lidé platí základní potřeby - potraviny, světlo, teplo, vodu atd.

Podle průzkumů, žilo před covidem cca 1 milion lidí na hranici chudoby. Jak jsou asi tito lidé na tom dnes? Ptá se na to někdo? Zajímá to paní Pekarovou s jejím BMW řady 7? Zajímá to pana Fialu? Nezajímá, oni totiž tyto problémy nemají a zřejmé nikdy mít nebudou. Poslanecká sněmovna je totiž krásné korýtko, stále plné, kde je teploučko že? Kde neplatí stejná pravidla jako pro obyčejné lidi. Kde neplatí, že lidé mají zodpovědnost za své činy. Jako poslanec se přece nemusíte zpovídat svému zaměstnavateli - jako všichni pracující - ze své práce. Nikdo dneska neví kolik hodin politik v ČR skutečně odpracuje, zda vůbec pracuje, nebo jakou práci dělá. Oni skládat účty nemusí. A tak je lepší nedělat NIC a ty 4 roky mandátu krásně proplout s plným žlabem, aby na ně nebylo moc vidět a před volbami zase udělat humbuk "Jak to s vámi lidi budeme myslet dobře, když si nás zase zvolíte!". Slibem totiž rozhodně nezarmoutíš. Tak tito lidé nám prosím pěkně vládnou. Vládnou nám lidé, kteří nemají pojem o realitě života obyčejného člověka. Jak by mohli se svými platy a výhodami. Jak by mohli, když v životě nepracovali! Už jsme si na to zvykli. Nikdo se dnes už neptá, jak může o 10mil. obyčejných lidí rozhodovat člověk, který nemá žádnou praxi v reálném životě. Např. naši mladí poslanci z Pirátské strany, kterým teče tzv. mléko po bradě. Nebo např. pan Benda, kterému je dnes sice již 53 let, ale který také nikdy nepracoval a jehož plat činí cca 250tis./měs.

Tito lidé starosti nemají. My ostatní bohužel ano a s postupujícím časem a zvyšující se inflací bohužel budeme mít starostí mnohem více. O mnoho více.

Pojďme ale k aktuálnímu videu paní K. Konečné, jež za nás bojuje. Bojuje za obyčejné lidi a za to, aby se naše země zase znovu nadechla a nedusila se v područí prohnilých západních struktur, jež zezadu postrkuje USA, potácející se sama v krachu.