OV KSČM Příbram - Nový vzhled

15. 5. 2017

Vážení čtenáři, 

jak jste si jistě všimli, naše stránky mají nový háv. Doufám, že se vám budou líbít více než stránky předchozí a že orientace v nich bude pro vás snadnější. V tuto chvíli ještě nemáme vše dokončeno na 100%, proto pokud něco nemůžete najít, nezoufejte. Chybí například oblíbený časopis třešnička, či odkazy na naše partnerské stránky např. Levicový klub žen, či Klub českého pohraničí. Předpokládám, že v brzské době vše doženeme a budete opět spokojení. 

Z novinek bych kromě modernějšího vzhledu chtěl zmínit, je především propojení s hlavními stránkami KSČM pro oblast Česká republika. To znamená, že pokud si sjedete níže po přečtení aktualit z našeho okresu, narazíte zde na aktuální články např. Haló novin, novinky z Facebooku, Kalendář akcí - celorepublikový.

U kalendáře akcí bych se pozastavil. Zde jsou dva druhy akcí - Akce ze všech okresů a akce platné pro okres Příbram - konané OV KSČM Příbram. Tyto dva druhy od sebe odlišíte jednoduše. Akce konané OV Příbram začínají názvem - OV Příbram....

Kalendář akcí je možné zobrazit si také kliknutím na menu "Aktuality" a podmenu "Kalendář akcí". 

Z novinek zatím vše přeji Vám příjemné počtení.

Autor: 
Admin